Åkerbo El & Måleri AB

Välkomna till ett nytt inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en bra morgon utan stress och jäkt. Jag vill gärna dela med mig till er läsare om händelser jag varit med om och det kommer att bli, som vanligt, några tips och råd på bloggen under dagen om olika företag jag har fått hjälp av och först ska jag skriva ett inlägg och berätta för er om en målare i Kalmar som målade om väggar och tak i köket och vardagsrummet. Jag fick bra hjälp av företaget Åkerbo El & Måleri AB och det här företaget vill jag att ni ska känna till, för deras målare i Kalmar med omnejd är verkligen kunniga. 

Det är klart att när det nu är nymålat och nytapetserat så vill jag även köpa nya möbler, jag har redan köpt några och jag återkommer till er om lite senare om möbelaffären där jag köpte möblerna för det är en möbelaffär jag ska tipsa er om också. Jag valde att vända mig till Åkerbo El & Måleri AB för en vän hade fått hjälp och var nöjd och tyckte att jag skulle anlita dem också. På grund av detta kändes det tryggt även för mig att anlita Åkerbo El & Måleri AB och jag kände mig trygg och säker när jag valde dem och en av deras målare i Kalmar. När jag hörde av mig till Åkerbo El & Måleri AB fick jag ett bra bemötande och det är klart att ett företag har en sådan bra kundservice som de har på Åkerbo El & Måleri AB känner ju den som vänder sig dit trygg. Åkerbo El & Måleri AB utgick ifrån mina behov, önskemål och förutsättningar och såg till att utföra målningen så att det blev ett fint och kvalitativt resultat.