Jag vände mig till en plåtslagare i Uppsala

Hej, nu är det måndag igen och jag har haft en bra helg och det hoppas jag att ni alla har haft också. Jag har jobbat en del med huset under helgen, ni vet det där “pepparkakshuset” som jag köpte för några månader sedan, en riktig liten idyll. Med gamla hus finns det att göra och allt kan jag inte göra själv och jag har haft flera hantverkare som har hjälpt mig, och den senaste i mängden är en plåtslagare i Uppsala. Jag behövde nya fönsterbleck och jag fick nytillverkade fönsterbleck uppsatta av en plåtslagare i Uppsala som arbetar på ett företag som heter Walterholms Plåtslageri. 

Det här är ett företag för alla som behöver få hjälp antingen av takläggare eller plåtslagare i Uppsala med omnejd och det som dessa takläggare och plåtslagare kan göra är byggnadsplåtslageri och plåttak, underhåll på tak och fasader och tillverkning av fönsterbleck, vindskiveplåt och huvar och en del annat också. Jag är riktigt nöjd med hjälpen och att dessa fönsterbleck blev tillverkade så att de verkligen stämmer överens med husets stil i övrigt, och plåtslagaren som gjorde jobbet kunde jag inte blivit mer nöjd med. Jag tycker därför att jag vill skriva det här inlägget för att få berätta för er om att det här företaget finns och att om ni någon gång behöver en plåtslagare här i Uppsala med omnejd så är det ingen dum idé att ni vänder er till Walterholms Plåtslageri. För övrigt hoppas jag att ni får en bra vecka och då jag har semester den här veckan kommer jag passa på att skriva extra många inlägg till er som jag hoppas ni vill både läsa och engagera er i.