Vi behövde byta tak

Vi hade en hemsk storm i Kungsbacka för ett par år sedan och då flög delar av vårt tak bort. Vi behövde helt enkelt byta tak efteråt och vi vände oss till ett företag som du kan läsa om här och de hjälpte oss med allt. Det gamla taket var inte så snyggt, vi hade chansen att skaffa ett nytt tak som var snyggare och som var bättre mot vind och regn. 

Det här företaget fick vi som en rekommendation från en kompis. Även han hade fått hjälp av samma företag med att byta tak. Jag tyckte att det var en bra sak, att kunna vända sig till företag som har erfarenhet innan man överväger att göra något själv.

Vi var mycket nöjda efteråt och jag rekommenderar alla i Kungsbacka som behöver byta tak att prata med företaget jag skrev om. De finns på hemsidan och du kan givetvis också ringa dem om du vill och om du klickar på länken så kan du komma till deras hemsida och där finner du kontaktuppgifterna.

Om du står inför en situation att du ska byta tak så ska du kontakta det här företaget. Jag kan rekommendera dem eftersom de har erfarenhet och alltid gör sitt jobb på bästa sätt. Det var en viktig anledning till att vi valde just dem, men jag tycker att jag inte behövde leta länge innan jag hittade detta företag då de hade bra rykte och man kunde se nya tak som hade byggts utav dom fler ställen i Kungsbacka.

Det var en trygghet för oss att kunna vända oss till detta företag, de gjorde ett bra jobb, och deras priser står sig bra i konkurrensen ifrån andra företag i denna bransch. Vi blev mycket nöjda. Nu kommer vi inte behöva oroa oss, inte ens om det blir en storm!